Vacature: Meewerkend voorman groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij enthousiast van het opleiden van leerlingen en kennis met hun te delen? Lees dan snel verder!  Het helpen en ondersteunen van je collega’s is door jouw jaren aan ervaring geen enkel probleem! Voor onze opdrachtgever uit Heerenveen zoeken wij een meewerkend voorman groenvoorziening. Bij onze opdrachtgever kun je het hele jaar rond aan de slag. In de winter ligt de focus vooral op de aanleg en in de zomer zul je vooral gefocust zijn op een combinatie van aanleg en onderhoud. Er zijn genoeg kansen voor een vast contract. Dus ben jij de enthousiaste meewerkend voorman groenvoorziening die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende aanleggroenprojecten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bedrijfstuinen, schoolpleinen, en daktuinen. Elk project is anders en bij onze opdrachtgever is er veel variatie in werkzaamheden. Je bent een spin in het web en je staat tussen de projectleiders en de medewerkers van het bedrijf. Je werkt dus volop mee maar je bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de uren, materialen en de voortgang van je collega's. Ook in het onderhoud weet je van aanpakken en stuur je de ploeg aan. Samen zorgen jullie voor een duidelijke planning en werken jullie klus voor klus af. Het teamgevoel is super belangrijk en ze willen graag een langdurige samenwerking met je aan gaan. Ook als je alleen in de wintermaanden beschikbaar bent gaat onze opdrachtgever graag het gesprek met je aan. De voorkeur gaat echter uit naar iemand die voor onbepaalde tijd beschikbaar is. Kortom een uitdagende functie waar je flinke stappen kunt maken in je loopbaan.

Functie-eisen

  • opleiding groenbeheer/hovenier (bij voorkeur) en/of relevante werkervaring in het groen
  • VCA-VOL
  • B(E)-rijbewijs (bereid te halen)
  • leidinggevende capaciteiten
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de Europese groene markt. Het bedrijf zit in meerdere landen in Europa en ook in Nederland zijn ze volop aanwezig. In Nederland zijn er circa 350 medewerkers in dienst en zijn ze volop aan het groeien. Ontwikkeling staat voorop en er word geïnvesteerd in een duurzame relatie met hun medewerkers en klanten. Kortom zij willen jou dus nooit meer kwijt! Ze staan bekend om het opleiden van personeel en dit doen ze ook met veel groene passie. Niks is te gek en ze weten in elk project waarde toe te voegen en tot een prachtig resultaat te komen. Wil jij ook iedere dag met veel plezier naar het werk toe? Ze ontvangen je met open armen!  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Een contract met zekerheid is 1 van de mogelijkheden bij gebleken geschiktheid. Als meewerkend voorman ligt jouw salaris tussen de € 2400,00 en € 2800,00 per maand, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring. Het loon is conform de cao Hoveniersbedrijven.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als meewerkend voorman aan het werk in het groen? Twijfel niet en reageer voor 27 januari 2023! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Meewerkend voorman groenvoorziening', neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via