Vacature: Melker Westerwijtwerd

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Westerwijtwerd
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Drie maal daags worden de koeien op dit bedrijf in Westerwijtwerd gemolken in een moderne melkstal. Ben jij in de gelegenheid om enkele melkbeurten op je te nemen? Dan zorgen we graag voor een kennismaking met het bedrijf én natuurlijk de koeien!

Op dit bedrijf hebben ze een poule met diverse melkers waar ze graag nog iemand aan willen toevoegen, zodat er een mooie verdeling van melkbeurten ontstaat. Een melkbeurt duurt ongeveer twee uur per keer. Hierbij haal je de koeien op, verzorg je de melkbeurt en maak je aan het einde van de melkbeurt de melkstal weer schoon. 

Kun je nog niet melken maar wil je het wel graag leren? Neem dan ook gerust contact op, wij zorgen dat jij je over een tijdje volleerd melker kunt noemen met behulp van ons melkerstraject. Uiteindelijk ontvang je dan een melkcertificaat van ons!

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf als je affiniteit hebt met koeien en weet hoe je met koeien om moet gaan. Daarnaast kun je meerdere melkbeurten per week oppakken en ben je flexibel om ook regelmatig een keer in het weekend te melken. 

Over het bedrijf

Op het melkveebedrijf worden drie keer per dag ongeveer 125 koeien gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan als melker op een mooi melkveebedrijf in Westerwijtwerd. Jij ontvangt hiervoor loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de  € 11,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang jij loon conform je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding én bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Heb jij het naar je zin tussen de koeien? Neem dan snel contact op met ons uitzendbureau in Bedum, dan gaan wij zorgen dat jij kennis kunt maken met dit melkveebedrijf. Reageer op deze vacature voor 2 februari, maar het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'melker Westerwijtwerd'? Bel dan naar ons uitzendbureau in Bedum en vraag naar Daphne via 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. 

Deel deze vacature via