Vacature: Industrieel reiniger Imperial Tobacco

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij technisch en hebben machines geen geheimen voor jou? Dan zoeken we jou!  Je zult aan de slag gaan in de welbekende tabakfabriek in Joure, hier is een gezellig team van diverse collega's werkzaam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de industriële schoonmaak in de fabriek. Je kunt fulltime aan de slag er zijn op korte termijn al mogelijkheden. Wel of geen ervaring? Geen probleem, van harte welkom!

Jouw takenpakket is super breed en afwisselend. Onder andere het schoonmaken van machines en apparatuur op verschillende afdelingen behoren tot jouw taken. Voornamelijk zal je hier met een stofzuiger aan de slag gaan. Maar daarnaast ben je ook bezig met machines in en uit elkaar halen zodat ook het de kleinste onderdelen weer spik en span zijn.Ook zorg je ervoor dat de productieruimte er weer blinkend uit komt te zien. Dit doet je uiteraard samen met je grote vriend de schrobmachine. Het is een pittige klus, maar aangezien vele handen licht werk maken heb je samen met je team de klus binnen 8 uur geklaard. Je kunt in principe aan de gang in dagdiensten maar het is ook mogelijk om 1 nacht per week mee te pakken. Het voordeel van der nacht is dat je tussen 21:30 uur en 6:00 uur een toeslag ontvangt van 150%. Dat is leuk bijverdienen! Werkdagen worden in overleg bepaald maar vinden plaats tussen de maandag en de vrijdag. Je werktijden liggen tussen 07:00-16:00.Onze opdrachtgever is redelijk flexibel en schakelt graag snel. Geef jij ons je wensen door? Dan regelen wij die vette baan voor jou!

Functie-eisen

  • 18 jaar of ouder
  • bereidwillig om een VOG aan te vragen (op kosten van Abiant)
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Joure is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat zich vooral richt op schoonmaakwerkzaamheden in de foodindustrie. Je komt te werken bij een hecht en gezellig team. Elke week weer zetten jullie je samen in voor een blinkend resultaat. Er werken ongeveer 200 medewerkers bij het bedrijf, waarvan jij in een team met 10 collega's komt te werken. Je zult het vak leren van een ervaren collega en langzaamaan krijg je steeds meer taken. Het gaat om een combinatie van schoonmaak en operator taken. Super divers werk bij een super divers en high tech bedrijf. 

Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime functie waarbij de dagen in overleg worden bepaald. Het salaris ligt op €11,83 bruto per uur, vanaf 21 jaar. Naarmate je meer ervaring krijgt stijgt het loon mee. Wanneer je op vrijdagnacht werk komt hier nog een toeslag overheen. Dit alles wordt bepaald aan de hand van de cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel schoonmaker in Joure. Solliciteer dan voor 21 februari aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature “ Industrieel reiniger Imperial Tobacco”? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via