Vacature: (Leerling) Timmerman Houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een startende of ervaren timmerman met een goede instelling die altijd meer wil? Ben jij handig en heb je geen hoogtevrees? Dan is de functie ‘timmerman houtskeletbouw’ echt iets voor jou! In weer en wind ben jij de sleutel voor de klant. 

Jouw taken neem je serieus en met de juiste instelling voorzie jij de klant van een brede glimlach. Jouw werkzaamheden worden met name de montage van het houtskelet. Dat zullen dan volledige woningen worden maar ook kappen en wanden. Dat zijn zeker niet al je werkzaamheden! Tot jouw werkzaamheden behoren ook verschillende soorten gevelbetimmering, het plaatsen van gootrekken en gootbetimmering. Tot slot zijn er ook diverse werkzaamheden zoals het plaatsen van prefab houten bergingen en carports. 

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees;
  • Ervaring of een leergierige instelling
  • Goede motivatie

Over het bedrijf

De werkplaats van deze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Veenwouden. Het hoofdkantoor bevind zich in de omgeving van Heerenveen. Het is een bedrijf van ongeveer 30 medewerkers. Ben jij sociaal of in voor een leuk team? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige fulltime baan waar je de mogelijkheid krijgt om het timmerman vak onder de knie te krijgen. Afhankelijk je leeftijd en van de kennis en ervaring die je meebrengt wordt het loon bepaald. Je kunt dan ook rekening houden met een loon variërend van € 11,75 tot € 18,50 bruto per uur. Word je enthousiast na het lezen van deze vacature en lijkt het jou leuk om als (leerling) timmerman aan de slag te gaan? Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl. 

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via