Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij een hart voor de varkenshouderij, weet jij van aanpakken en ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We zijn op zoek naar een medewerker voor in de varkenshouderij die weet van aanpakken en niet bang is voor vieze handen. Jij gaat je bezighouden met de voorkomende werkzaamheden in en rondom de varkensstal. Daarnaast ga je ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op het terrein en pak je kleine technische klusjes op. Heb je nog geen ervaring in de varkenshouderij maar ben je wel gemotiveerd om het vak te leren? Dan komen we alsnog graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

Aangezien het bedrijf twee locaties heeft is een B-rijbewijs vereist. Voor de rest vragen wij van je motivatie om alle werkzaamheden op te pakken.

Over het bedrijf

Voor een bedrijf nét over de grens van Duitsland zoeken wij een medewerker voor in de varkenshouderij. Het bedrijf heeft een Nederlandse eigenaar.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan in de varkenshouderij. Je komt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Je loon is conform cao en zal worden bepaald aan de hand van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Raak jij enthousiast van deze vacature en ben jij de medewerker varkenshouderij die wij zoeken? Reageer dan voor 24 september. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature ‘medewerker varkenshouderij’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via