Vacature: Herdmanager melkveehouderij

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Altijd al een droom gehad om als Herd manager op een melkveehouderij te werken?  Dan is dit een unieke kans om bij een opdrachtgever in Duitsland te komen wonen en werken! 

Als herdmanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van het melkvee. Samen met een medewerker ga je 1 keer per dag 375 koeien melken in een 2 x 24 zij aan zij. Na het melken ga jij je voornamelijk richten op o.a. het voeren van de koeien, boxen strooien en krabben, controleren van de diergezondheid en bij problemen ga je over op behandeling. Daarnaast zorg je ervoor dat het terrein goed onderhouden wordt. Trekker werkzaamheden zullen niet bij jouw takenpakket horen. 

Je krijgt de unieke kans om bij de boer op het terrein te wonen. Er is namelijk een stuk bij het huis aangebouwd waar je jouw eigen slaapkamer, keuken en badkamer hebt. Mocht je zelf wat kunnen vinden in de omgeving van Oldenburg, dan is dit ook bespreekbaar. 

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding richting melkveehouderij
  • Werkervaring op een melkveehouderij

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf ten noorden van Oldenburg met zo'n 375 melkkoeien. Er heerst een open sfeer waarbij iedereen weet wat je aan elkaar hebt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een unieke kans voor langere tijd bij een melkveehouderij. De boer gaat met jou in overleg voor een salarisindicatie en startdatum.

Ben jij de herdmanager die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 22 september op deze vacature. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'herdmanager melkveehouderij' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via