Vacature: Eerste monteur elektrotechniek

  • Salaris Tussen € 16,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren elektromonteur en ben je in bezit van een diploma richting elektrotechniek?  Voor een klein bedrijf in de provincie Drenthe ben ik op zoek naar een ervaren elektromonteur die zijn steentje bij wil dragen aan de groei van de organisatie. Zit je nu niet meer op je plek bij je huidige opdrachtgever en herken jij je in bovenstaande? Dan zoeken we jou!

Als elektromonteur houdt je je bezig met het installeren en onderhouden van installaties binnen de elektrotechniek. Dit kan variëren van een extra groep plaatsen voor een nieuwe keuken tot een complete elektrische installatie installeren in de nieuwe (luxe) woningbouw of renovatie. Als elektromonteur houd je je natuurlijk ook bezig met het vaststellen en verhelpen van storingen en uitvoeren van (preventief) onderhoud. Je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen en de vrijheid initiatieven in te brengen. 

Functie-eisen

  • afgeronde MBO 3 opleiding richting elektrotechniek.
  • rijbewijs B;
  • VCA vol of bereid deze te behalen
  • NEN 3140 of  bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de provincie in de omgeving Emmen met werk in de drie noordelijke provincies. Bij de werkgever hangt een fijne collegiale sfeer. Het is een jong bedrijf met op dit moment 2 werknemers. Naar de toekomst toe zal het bedrijf zeker gaan groeien.

Wat wij bieden

We bieden jou een grote mate van zelfstandigheid en je komt terecht in een jong en gemotiveerd team. Je doet afwisselend en uitdagend werk en dat in een fijne werksfeer met een hechte groep collega’s. Ook kijken we met jou graag naar de toekomst en bespreken we eventuele doorgroeimogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld door cursussen en opleidingen te volgen. Uiteraard bieden we ook een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende cao en pensioenvoorziening. Het een salaris is conform cao Metaal & Techniek. Het salaris is tussen de € 16,00 en € 20,00 per uur. Wanneer jij interesse hebt in de vacature "eerste monteur elektrotechniek", dan nodigen we jou uit om voor 14 oktober te reageren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de medewerkers van de vestiging Stadskanaal. Zij zij bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via