Vacature: Allround timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren timmerman en zoek jij een nieuwe uitdaging als allround timmerman. Houd jij je graag bezig met allerlei soorten projecten in de buitendienst? Kom dan werken bij een mooi bedrijf in de omgeving van Stadskanaal.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een timmerman die hij allround kan inzetten. Je gaat je dagelijks bezighouden met allerlei voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het plaatsen kozijnen, dak-, en prefabelementen, renovatie werkzaamheden of het maken van een complete aanbouw. Het is de bedoeling dat jij je werk zelfstandig kunt uitvoeren. Je krijgt veel vrijheid zolang jij je werk maar goed doet. Je komt te werken in een team met leuke collega's. Naast je ervaring ben je een sociale en communicatief vaardige collega. Omdat je veel bij particulieren aan het werk gaat is het belangrijk dat je netjes kunt werken en representatief bent. Heb nog niet heel veel ervaring als timmerman maar heb je wel bouwkundig inzicht? Reageer dan ook!

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding richting de bouw (voorkeur)
  • tekeningen kunnen lezen
  • nauwkeurig
  • technisch en bouwkundig inzicht
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn bedrijf in 2004 opgericht. Door de jaren heen heeft hij zich samen met de medewerkers gespecialiseerd in houten bouwwerken. Zij zijn vakinhoudelijk, dynamisch en flexibel. Daarnaast bieden zij hun klanten korte levertijden en een goede nazorg. Het is belangrijk dat kwaliteit voorop staat. Daarom zijn zij dealer van Woodvision waar duurzaamheid voorop staat. Het hout van Woodvision komt uit goed beheerde bossen en beschikt over verschillende keurmerken waaronder PEFC, FSC en KOMO. In de werkplaats wordt gewerkt met een klein team. De saamhorigheid is groot en iedereen is bereid elkaar te helpen waar nodig. Hier vindt de voorbereiding plaats, zodat de medewerkers in de buitendienst er weer mee aan de slag kunnen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als allround timmerman voor langere tijd. Je krijgt een prima salaris gebaseerd op jouw ervaring en opleidingsachtergrond conform bouw cao. Het bruto-uurloon zal tussen € 14,- en € 19,- liggen. Daarnaast ontvang je een pensioen conform BPF-bouwpensioen.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een mooi groeiend bedrijf dan hebben we een mooie werkplek voor jou. Wil je graag eerst wat meer informatie over de vacature van "allround timmerman"? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08. Wil je direct reageren dan kun je gebruik maken van de button "solliciteren". We ontvangen je reactie graag voor 14 december.

Deel deze vacature via