Vacature: Allround machinist

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij als machinist op zoek naar een nieuwe uitdaging omdat je graag een keer op een andere machine wilt rijden? Heb je daarnaast de ambitie leiding te geven aan een team van enthousiaste industriële reinigers? Dan nodigen we je hierbij uit deze mooie vacature te lezen!

Als allround machinist kun je worden ingezet bij verschillende soorten industriële reinigingswerkzaamheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van machines zoals hoge druk- en vacuümapparatuur, compressoren, pneumatisch gereedschap en andere beschikbare apparaten. Je werkzaamheden bestaan uit het bedienen van de machines en het handmatig reinigen. Je hebt leidinggevende kwaliteiten en zou het leuk vinden een groep industriële reinigers onder je hoede te nemen. Je kent de risico's en gevaren van het werk en je neemt maatregelen om problemen te voorkomen. Dit doe je onder andere door geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken en te werken volgens de werkinstructies. Je bent alert en vraagt om hulp wanneer je storingen of problemen niet zelf kan oplossen. Jij bent iemand die op zoek is naar een uitdagende baan.

Het is een fulltime baan waar geen werkdag hetzelfde is. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland. Het kan soms voorkomen dat je ook een klus moet doen in andere delen van Nederland. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Klantvriendelijkheid staat bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Ze zoeken een collega die enthousiast en flexibel is en daarnaast niet terugdeinst om zich voor 100% in te zetten.

Functie-eisen

  • rijbewijs C (met code 95)
  • ervaring met een hogedrukreiniger is een pré
  • DVM/HDM/adembescherming certificaat is een pré
  • je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • kennis van industriële reiniging

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert diensten op het gebied van industriële service, Logistiek en IT. Het is een flexibel en innovatief bedrijf. Elke klant is anders en vereist daardoor een unieke benadering. Ze doen er alles aan om hun diensten pakket te verbeteren en nieuwe diensten aan te bieden. Het is een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. Het bedrijf wordt als klanten omschreven als betrouwbaar. "Ze doen wat ze zeggen".

Wat wij bieden

We bieden jou een uitdagende fulltime functie voor langere tijd. Bij goed bevallen behoort een overname door de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een bedrijf met een prettige werksfeer en zijn er mogelijkheden om opleidingen te volgen. 

Uiteraard wil je graag weten wat je gaat verdienen. Omdat jouw ervaring en huidige salaris bepalend zijn voor de hoogte van je maandsalaris maken we dit graag bespreekbaar tijdens een persoonlijk gesprek. Ben jij geïnteresseerd in deze mooie functie? Dan komen we graag met jou in contact. Dit doe je door te solliciteren op deze vacature. Reageren kan tot 14 december. Wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact op met een van de vestigingsmedewerkers van Abiant Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 651 808.

Deel deze vacature via