Vacature: BBL-opleiding Installatiemonteur

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Nieuw Buinen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij bezig met je MBO 2/3 opleiding richting de installatietechniek? En wil je graag werkervaring op doen terwijl je maar 1 dag in de week naar school gaat? Dan hebben wij de perfecte opdrachtgever voor jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar iemand die een werkplek zoekt voor 4 dagen in de week. 1 dag in de week breng je namelijk door op school tijdens een BBL opleiding. Hoe leuk is het dat je al veel kennis leert in de praktijk? Onder begeleiding van een zelfstandig monteur ga je zelf alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren in de installatietechniek. Als dit goed gaat is het natuurlijk de bedoeling dat je de werkzaamheden zelfstandig uit kan voeren. 

Functie-eisen

  • je volgt een MBO 2/3 opleiding richting installatietechniek
  • rijbewijs B is een pre
  • leergierig

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een installatiebedrijf, die zich bezighoudt met de uitvoering van elektrotechnische- werktuigbouwkundige installaties in utiliteits-en woningbouw projecten in geheel Noord Nederland. Daarnaast is het bedrijf specialist in duurzame energie oplossingen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke uitdagende functie waarin jij jezelf kan ontwikkelen via het volgen van een BBL-traject. Je krijgt een salaris conform CAO Metaal en techniek en komt in een super leuk, gezellig en hecht team te werken. 

Is dit traject 'BBL Leerling installatietechniek' iets voor jou? Solliciteer dan voor 14 december aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'BBL Leerling installatietechniek '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal, telefonisch te bereiken op 0599 651808. 

Deel deze vacature via