Vacature: Assistent monteur mechatronica

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Affiniteit met techniek? Voor onze opdrachtgever zijn wij  per direct op zoek naar een enthousiaste assistent monteur mechatronica!

Als assistent monteur mechatronica houdt je je bezig met het volgens voorgeschreven richtlijnen uitvoeren van montage- / assemblage werkzaamheden. Onze opdrachtgever heeft veel interne opleidingen, ze geven jou dus de kans om jezelf verder te ontwikkelen!

Functie-eisen

  • affiniteit met techniek
  • bij voorkeur een afgeronde VMBO opleiding richting metaal en techniek of werktuigbouwkunde
  • fulltime beschikbaar, parttime of bijbaan is bespreekbaar

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende werkplek bij een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. We hanteren de CAO Metaal & Techniek. Je salaris ligt tussen de € 13,- en €17,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Heb je interesse in de vacature "assistent monteur mechatronica"? Laat het ons weten door voor 14 december te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben over deze vacature de medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.  

Deel deze vacature via