Vacature: Medewerker pluimvee

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwo

Over de functie

We zijn per direct op zoek naar een medewerker pluimveehouderij die 2 a 3 ochtenden in de week en in het weekend beschikbaar is! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een medewerker pluimveehouderij. De werkzaamheden die jij gaat oppakken zijn het verzamelen en inpakken van eieren, controle rondes lopen en grondeieren oprapen. Je gaat aan de slag bij de eierband waar de eieren binnen komen. Hier haal je de kapotte eieren er tussen uit. De machine pakt de eieren en zodra dit gebeurt is rijd je de eieren doormiddel van een palletkar de eieren in de opslag zodat ze klaar zijn om opgehaald te worden. Ook draag je zorg dat het eierlokaal na het inpakken netjes blijft. Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat en op tempo kunt werken. 

Functie-eisen

  • Ervaring is mooi meegenomen maar geen eis
  • Je bent bereid om elke 3 weken een weekend te werken
  • Werktijden zijn van 08:00 - 12:00 uur

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een gezellig en modern familiebedrijf en werkt samen met een collega.

Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris conform de cao Productiegerichte Dierhouderij. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ontvang je een salaris tussen de € 9,00 en de € 13,00. Ben je jonger dan 21 jaar, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk salaris. Daarnaast ontvang je ook een reiskostenvergoeding volgens deze cao.

Ben jij onze nieuwe medewerker pluimveehouderij? Dan komen wij graag zo spoedig mogelijk met jou in contact maar voor 17 december. Heb je nog vragen over deze vacature 'medewerker pluimveehouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via