Vacature: Monteur bedrijfswagens

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als monteur en ben je op zoek naar een functie waarin je veel verschillende taken kunt uitvoeren? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als monteur bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een breed scala aan technische werkzaamheden aan trucks en trailers. Met jouw expertise en vakmanschap draag je bij aan de veiligheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties van de voertuigen. Je werkt binnen een dynamisch team van technici en draagt bij aan het behalen van de hoogste standaarden in kwaliteit en klanttevredenheid. Je taken als monteur zijn onder andere: het ijken van tachografen, onderhoud/reparaties, constructiewerk, werkzaamheden aan de hydrauliek of bandenservice.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding bedrijfsautotechnicus of motorvoertuigentechniek 
  • relevante werkervaring
  • rijbewijs B (voorkeur C(E))

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een organisatie gevestigd in Roden, bestaande uit 3 monteurs. Doordat de organisatie bestaat uit 3 vaste medewerkers, heerst er een zeer informele en familiaire sfeer. De lijnen zijn kort, dus als je hulp nodig hebt of vragen hebt, kun je deze eenvoudig stellen. Je bent zowel met je collega's aan het werk als alleen. Het is dus ook belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt, maar ook in een team. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van jouw ervaring en ligt tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur. Onze opdrachtgever valt onder de cao Metaal & Techniek. 

Ben jij de monteur bedrijfswagens die wij voor onze opdrachtgever zoeken? Solliciteer dan voor 13 december aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature 'Monteur bedrijfswagens' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. 

Deel deze vacature via