Vacature: Beheerd(st)er recreatiepark omgeving Vlagtwedde

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een beheerd(st)er die organisatorisch en administratief goed is onderlegd en die moeilijke vraagstukken niet uit de weg gaat. Ben jij op zoek naar een dynamische rol en hou je het overzicht terwijl je verschillende taken tegelijkertijd aanpakt? Heb jij daarnaast een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Duitse taal?

In deze uitdagende functie is geen dag hetzelfde, het ene moment ben je bezig met administratieve taken en het andere moment voer je controles uit op het recreatiepark. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat het bestuur wordt ontlast van verschillende taken, het is dus erg belangrijk dat jij organisatorisch en administratief goed bent onderlegd en dat jij kan presteren onder druk. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat het recreatiepark er tip top uitziet en dat alle administratie goed wordt verwerkt. 

Functie-eisen

  • Administratief en organisatorisch goed onderlegd.
  • Kennis van de Nederlandse én Duitse taal in woord en geschrift.
  • Je bent sociaal en legt makkelijk contact met mensen.

Over het bedrijf

Wij zijn een stichting en behartigen de belangen van alle participanten op recreatiepark. Op ons recreatiepark staan ongeveer 300 recreatiewoningen welke verhuurd worden door verhuurorganisaties en eigenaren. Het recreatiepark heeft ook vaste bewoners.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een marktcomfort salaris en een afwisselende en uitdagende functie. Jij bouwt bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld per jaar op. Vind jij jezelf de geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct of in ieder geval voor 11 december 2023. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Bel naar onze Abiant vestiging in Stadskanaal via het telefoonnummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via