Vacature: Ochtendmelker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan als melker op een melkveehouderij en ben je een harde werker met een goede fysieke conditie en werk jij graag tussen de melkkoeien?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ochtendmelker ga jij in overleg met de boer minimaal twee a drie melkbeurten per week oppakken. Je begint om 06:30 uur met het omjagen van de koeien, krab je de boxen uit en strooi je ze in. Vervolgens ga je +/- 140 melkkoeien melken met behulp van een 2x14 swing over. Na het melken zorg je ervoor dat de melkstal weer schoon wordt opgeleverd, en ga je de boxen van de droge koeien schoon krabben en opstrooien. Rond 10:00 uur ben je klaar met de werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • Ervaring met melken

Over het bedrijf

Het bedrijf wordt gerund door de boer met behulp van meerdere collega’s, echter zal je deze weinig tot niet treffen op het bedrijf gezien je voornamelijk met de boer de werkzaamheden oppakt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige baan waarin je als ochtendmelker aan de slag kunt voor langere tijd. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt je salaris tussen de € 9,- en € 13,50 bruto per uur conform cao Dierhouderij. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en krijg je een reiskostenvergoeding.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature "ochtendmelker" en wil je direct aan de slag ? Stuur dan snel je cv op! Reageren kan tot 9 december. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via