Vacature: Betontimmerman (leerling)

  • Salaris Tussen € 2180,- en € 3280,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren vakman of een schoolverlater die graag in de bouw aan de slag wil, dan komen wij graag met jou in contact!

Per direct zijn wij op zoek naar een betontimmerman om het vaste team te komen versterken. Als betontimmerman ben je verantwoordelijk voor het bekisten en timmeren van diverse betonnen constructies. Je werkt nauw samen met collega's en draagt bij aan het realiseren van diverse bouwprojecten. Werkzaamheden: lezen van bouwtekeningen, opzetten en plaatsen van bekistingen voor betonnen constructies zoals funderingen, wanden, kolommen en vloeren. Het plaatsen van wapeningsstaal en bekistingen, het storten, verdichten en afwerken van beton.

Functie-eisen

  • ervaring als betontimmerman is een pre maar schoolverlaters kunnen ook reageren.
  • Vca-certificaat of bereid om deze te behalen
  • fulltime beschikbaar
  • i.b.v. eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de Betonbouw. Elke dag werken zij met veel enthousiasme aan het ontwerpen en realiseren van zeer uiteenlopende projecten in Nederland. Je komt te werken in een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Er heerst een plezierige en informele cultuur en is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid, werkplezier en een goede samenwerking met opdrachtgevers en partners.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie aan met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een baan voor langere tijd. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto loon tussen de € 2.180,- en € 3.280,-  per maand conform cao Bouw en Infra. Raak jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘Betontimmerman’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Emmen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via