Vacature: Bijbaan melkveebedrijf

  • Salaris Tussen € 6,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een bijbaan op een melkveebedrijf waar je van alles kunt leren! Dat bedrijf hebben wij voor jou gevonden. Lees snel verder voor meer informatie.

De werkzaamheden vinden vooral plaats om het melken heen. Jij haalt de koeien naar de melkstal en zorgt er hiermee voor dat het melken vlot verloopt. Ook zorg je voor schone boxen en een schone melkstal na afloop. Zijn er op zaterdag meerdere klussen te doen? Dan vind jij het leuk om te blijven en allerlei klussen met beide handen aan te pakken! Van draadjes verzetten tot het schoonmaken van de huisvesting van het jongvee, jij helpt graag mee!

Omdat je veel samen met de boer werkt hoef je nog niet veel ervaring te hebben om op dit bedrijf te werken, motivatie is belangrijker!

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij:

  • affiniteit hebt met de melkveehouderij
  • in de weekenden beschikbaar bent

Over het bedrijf

Dit melkveebedrijf is gelegen vlak bij Groningen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een weekendbaan op een melkveebedrijf waar je meegenomen wordt in de wereld van de melkveehouderij en waar je van alles wordt uitgelegd. Op dit melkveebedrijf kun je 6 tot 12 uur per week aan het werk. Je loon ontvang je conform cao en ligt afhankelijk van je leeftijd tussen de € 6,- en € 11,- per uur. Ben je ouder dan 21? Dan ontvang je loon afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een overall en laarzen.

Wil jij binnenkort starten tussen de koeien dan horen we graag van jou voor 14 december, je kunt solliciteren via de button. Als je nog vragen hebt over deze vacature of meer info wil dan kun je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via