Vacature: Monteur kozijnen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Peize
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij als kozijnenmonteur een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor onze opdrachtgever een monteur voor kunststof kozijnen, windschermen, zonwering en overkappingen.

Als kozijnenmonteur ben je mede verantwoordelijk voor het plaatsen van het door jouw collega's verkochte product. Hier is een ruim aanbod aan overkappingen, kozijnen, schuifpuien en windschermen. Jullie zijn een hecht team en gaan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Je werkdag begint om 07:00 uur met een lekker kopje koffie. Je krijgt een planning en partner toegewezen en na het inladen van de kozijnen stap je in de auto naar de klant. Je gaat zowel bij particulieren als bij bedrijven aan het werk. Daarom wordt er ook verwacht dat je klantgericht, communicatief vaardig en representatief bent. Na het verwijderen van het bestaande kozijn ga je de nieuwe plaatsen. 

Functie-eisen

  • Ervaring als kozijnenmonteur is een pré, maar wel bereid om te leren
  • Rijbewijs B
  • Fulltime beschikbaar
  • Teamplayer
  • Klantgericht en representatief

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is o.a. gevestigd in Roden en daarnaast zijn er nog drie vestigingen die al ruim 35 jaar bestaan. Door de vele jaren ervaring is er veel vakkennis in huis en kunnen de klanten goed geïnformeerd worden bij aanschaf van kozijnen, windschermen, overkappingen, etc. Door de vele aanvragen voor het plaatsen van o.a. kozijnen zoekt onze opdrachtgever uitbreiding in het team van monteurs. Je komt in een van oudsher familiebedrijf te werken waar de medewerkers elkaar goed kennen en veel waarde hechten aan samenwerken.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd met uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon is tussen € 14,- en € 17,-  op basis van de cao Metaal en Techniek en zal afhankelijk van leeftijd en ervaring zijn. Daarnaast bouw je pensioen op bij Abiant. 

Heb je interesse in deze vacature van kozijnenmonteur? Solliciteer dan vóór 14 december en stuur ons je cv! Bij vragen over de vacature kun je bellen naar onze vestiging in Leek, via telefoonnummer 0594-519944.

Deel deze vacature via