Vacature: Timmerman houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij timmerervaring en ben jij praktisch ingesteld? Kun je bouwtekeningen lezen en wil je deel uitmaken van een no-nonsense team? Dan hebben we de perfecte baan voor jou om jouw vakmanschap tot leven te brengen! Voor onze opdrachtgever in de regio Assen zoeken wij een timmerman houtskeletbouw.

Als fulltime houtskeletbouwer vervul jij een onmisbare rol in het productieproces. In een team van 3 collega's voer jij productiewerkzaamheden en kwaliteitscontroles uit, zodat er een goed eindproduct wordt neergezet. Jij bent verantwoordelijk voor het op maat zagen van isolatiemateriaal en plaatwerk. Hierbij maak je gebruik van geavanceerde CNC-houtbewerkingsmachines. Vervolgens monteer je het plaatwerk en breng je het isolatiemateriaal aan met uiterste precisie en vakmanschap. Je gaat aan de slag in dagdiensten van 7.00 tot 15.45 uur. Elke keer werk je in een ander team. De productieploegen rouleren namelijk zodat je met al jouw collega's gaat samenwerken in afwisselende werkzaamheden. 

Functie-eisen

  • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen
  • Je bent bekend met het lezen van bouwtekeningen
  • Ervaring als timmerman en affiniteit met houtskeletbouw.
  • Bekendheid met CNC-houtbewerkingsmachines is een pluspunt.
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail zijn essentieel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vervaardigt en monteert prefab houtbouwproducten, zoals dakkapellen, wanden en daken. Je gaat werken in een nette, opgeruimde fabriekshal in Assen met de nieuwste machines en gereedschappen. Binnen het team heerst een informele en no-nonsense cultuur, het is een leuk team met ongeveer 70 nuchtere collega's. Jouw nieuwe collega's gaan voor kwaliteit en gezamenlijk willen ze een goed eindproduct afleveren. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een vaste werkplek waar je fulltime aan de slag kan in een leuk team. Je ontvangt een bruto maandloon tussen de € 2.000,- en € 2.600,- conform CAO timmerindustrie. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij bijdragen aan de realisatie van hoogwaardige houtskeletbouwprojecten en deel uitmaken van een dynamische team in Assen? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'timmerman houtskeletbouw'? Neem dan gelijk contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 - 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via