Vacature: Hulpmonteur klimaatinstallaties

 • Salaris Tussen € 1750,- en € 2500,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Beilen
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij jezelf graag ontwikkelen als monteur klimaatinstallaties? Werk jij graag op locaties en heb je twee rechter handen? Begin dan nu als  Hulpmonteur  klimaatinstallaties.

Als hulpmonteur klimaatinstallaties werk je vanuit de locatie Beilen. Je werkt samen met een ervaren monteur om jouw de kneepjes van het vak te leren. Samen met jouw collega verricht je onderhoud en plaats je diverse klimaatsystemen op het gebied van water en lucht. Je verricht je werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, storingen en montage aan bestaande of nieuwe klimaatinstallaties. Je voert test- en inbedrijfstellingswerkzaamheden uit bij bestaande of nieuwe installaties en verricht je constructiewerkzaamheden op locatie. Jij zorgt ervoor dat het apparatuur weer functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids- kwalitatief en technisch gebied. Denk hierbij aan reiniging, desinfectie of renovatie van de klimaatinstallatie. Daarbij houd je er wel rekening mee dat de opdrachten tijdig worden gerealiseerd. De werkzaamheden verricht je voornamelijk bij grotere fabrieken en overheidsinstellingen. Je werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke provincies. We zijn op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk, gemotiveerd en oplossingsgericht is. 

Functie-eisen

 • VCA certificaat
 • Bereidheid om te reizen en te werken op verschillende locaties.
 • Geldig rijbewijs B.
 • Leergierige instelling.
 • Teamspirit en communicatieve vaardigheden zijn essentieel. 
 • Minimaal een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
 • Enige ervaring met klimaatinstallaties of vergelijkbare technische installaties is een pré.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een bedrijf dat overheden, grote fabrieken en overige bedrijven ondersteunt bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving op het gebied van water en lucht.  Bij veilig water draait het niet alleen om leidingwater, maar ook om het proceswater voor koel- en luchtbehandelingsinstallaties. Gezonde lucht is altijd het gevolg van een optimaal functionerende klimaatinstallatie. Door onderhoud en bescherming, besparen bedrijven en overheden bovendien op hun energieverbruik. Een veilige en gezonde werkomgeving zorgt voor plezier en voor een hogere arbeidsproductiviteit van medewerkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkomgeving waar jouw technische talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd en waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij goed functioneren behoort overname op termijn tot de mogelijkheden. Het maandloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 1750,- en € 2500,-  bruto per maand bij een 40 urige werkweek. Daarnaast ontvang je werkkleding via de opdrachtgever. 

Als je op zoek bent naar een boeiende technische rol waarin je kunt groeien en bijdragen aan het comfort van mensen, dan horen we graag van je! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Hulpmonteur klimaatinstallaties'? Neem dan gerust contact op ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via