Vacature: Kraanmachinist

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats IJsselmuiden
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Ben jij een ervaren machinist en op zoek naar een nieuwe uitdaging op de kraan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de bouw- en infrastructuurindustrie, gevestigd in Kampen. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en deskundige machinist mobiele kraan om ons team te versterken.

In jouw werk als kraanmachinist is geen dag hetzelfde. Je begint jouw dag op de locatie in omgeving IJsselmuiden of je start vanaf thuis. Jou voornaamste werkzaamheden zijn het (gedeeltelijk) slopen tot het opleveren van een bouwterrein. Dit doe je doormiddel van het gebruik van een eigen of ingehuurde kraan die 18 tot 60 ton kunnen wegen. Verder is het van belang dat je ook weet hoe je kleine onderhoudswerkzaamheden aan zowel de kraan als de hulpstukken moet verrichten. 

Functie-eisen

  • je bent gemotiveerd en weet van aanpakken;
  • doordat de projecten op verschillende locaties zijn is het van belang dat je flexibel ingesteld bent;
  • beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • ervaring als kraanmachinist;
  • woonachtig in een straal van 30 km rondom Kampen. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever richt zich op het succesvol opleveren van grote totaalsloopprojecten. Je komt te werken in een team van ongeveer 25 medewerkers. Er heerst een familiare sfeer en samen zorgen jullie ervoor dat de projecten goed worden opgeleverd. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring volgens CAO Bouw en Infra. Je komt te werken bij een echt familiebedrijf in een leuk en gezellig team met een actieve personeelsvereniging. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij wederzijds goed bevallen is er kans om rechtstreeks op contract bij de opdrachtgever te komen.

Ben jij die kraanmachinist die wij zoeken? Solliciteer dan voor 16 november. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'kraanmachinist'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via