Vacature: Monteur elektrotechniek

  • Salaris Tussen € 14,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuw-Buinen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMboHbo

Over de functie

Heb jij een passie voor techniek en houd je ervan om klanten blij te maken met jouw expertise? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Monteur E die zich bezighoudt met het installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische installaties bij particuliere klanten. Je moet hierbij denken aan gas- water, cv- of koelinstallaties.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het installeren van elektronische installaties, deze repareren en onderhouden bij klanten, klanten adviseren over de beste elektrotechnische oplossingen, werken volgens veiligheidsvoorschriften en protocollen, je levert een belangrijke bijdrage aan een goed samenwerkend team. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je word ingezet voor het aansluiten en en bedrijf stellen van zonnepanelen. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • VCA
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkende installateur, zo weet u zeker dat u te maken heeft met een kundig en ervaren installatiebedrijf. Onze opdrachtgever in inzetbaar bij grote en kleine projecten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met veel afwisseling voor langere tijd. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je mee brengt maar zal tussen de € 14,-- en € 18,-- zijn. Geïnteresseerd in de vacature "monteur elektrotechniek"? Reageer dan zo snel mogelijk maar wel graag voor 15 december. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je ons altijd even bellen. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via