Vacature: Tekenaar E & WTB

  • Salaris €3631,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als tekenaar E bij het Waterschap Noorderzijlvest werk jij in een proactief en zelfstandig team om te zorgen dat zuiveringen, gemalen en dijken goed zijn en goed blijven, door bestaande situaties te verbeteren door middel van detailontwerpen te maken, controles uit te voeren en het technische constructiedossier bij te houden. 

Het Waterschap Noorderzijlvest heeft fysieke assets in beheer, dit zijn onder andere zuiveringen, gemalen en dijken. Ieder van deze assets heeft zijn eigen technische constructiedossier (TCD). Om bestaande en nieuwe situaties te verbeteren voer jij detailontwerpen uit door schema's en tekeningen te realiseren. De wijzigingen die je uitvoert worden in een procesmatig beheer van standaarden opgenomen. Bij de opleveringen van assets en assetswijzigingen voer je controles uit. 

Uiteraard hoort hierbij ook het wijzigen van de technische autocad tekeningen en het up to date houden van de documentatie van bestaande assets. Door het TCD te vullen ontstaat er een consistent dossier, waarbij jij ook verantwoordelijk bent voor het beheer en de uitgifte van tag- en tekeningnummers en het coderingssysteem.

Functie-eisen

  • ervaring als tekenaar
  • technische MBO 4 opleiding zoals elektrotechniek
  • affiniteit met werktuigbouwkunde
  • ervaring met documentmanagementsystemen en Microsoft Office

Over het bedrijf

Het Waterschap is een regionale overheid die zorgt voor duurzaam waterbeheer in de omgeving van Groningen en Noord- Drenthe. Water speelt een belangrijke rol voor de Nederlandse infrastructuur. Sloten, beken en kanalen houden het water vast, en voeren af en aan. Om ervoor te zorgen dat watergangen niet dichtgroeien moeten de oevers, taluds en waterbodems regelmatig gemaaid worden. Door de werkzaamheden creëert het Waterschap Noorderzijlvest een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving.

Jouw standplaats in deze functie is Garmerwolde, hier zit een team van ongeveer 35 engineer wtb'ers, maintenance engineers, tekenaars en servicemedewerkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie voor 36 uur per week bij het Waterschap Noorderzijlvest, voor naar verwachting tot het einde van dit jaar. Jouw salaris is conform de cao Waterschappen, schaal 8 en is maximaal € 3631,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Wil jij deze mooie opdrachtgever toevoegen aan jouw CV? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature, maar uiterlijk voor 18 december 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature Tekenaar E Waterschap Noorderzijlvest? Solliciteer dan direct via de button. Je kunt ons ook altijd even bellen: 050 319 96 30.

Deel deze vacature via