Vacature: Keurmeester gezocht

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken een zelfstandige keurmeester met kennis van hef- en hijsmiddelen.  

Als keurmeester ben je dagelijks bezig met het keuren van hef- en hijsmiddelen bij diverse klanten. Het werkgebied is voornamelijk in regio Noord, je voert hierbij inspecties uit aan hijskranen, takels, heftrucks en ander materiaal. Hierbij controleer je op slijtage, beschadigingen en andere defecten die de veiligheid van de apparatuur in gevaar kunnen brengen. Je maakt gebruik van diverse meet- en testapparatuur om de staat van de apparatuur te bepalen en voert eventueel reparaties uit. Hierbij zorg je ervoor dat alle werkzaamheden volgens instructies worden uitgevoerd en op tijd worden afgerond. Je rapporteert jouw bevindingen aan de klant en adviseert hen over de vervolgstappen. 

Iets voor jou? Reageer direct! 

Functie-eisen

  • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je hebt ervaring en kennis op het gebied van hef- en hijsmiddelen.
  • Je bent bij voorkeur in bezit van een TCVT-W1-02 of EKH certificaat of bent bereid om deze te behalen.

Over het bedrijf

Samen met meer dan 200 nieuwe collega's streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Jouw nieuwe werkgever wil graag de verwachtgingen van klanten overtreffen door deskundig en eerlijk advies te geven op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team. Je ontvangt een bruto salaris tussen de € 14,- en € 16,- per uur. Ben jij de nieuwe Keurmeester die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 9 december 2023. 

Deel deze vacature via