Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

We zijn per direct op zoek naar melkers die doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar zijn voor diverse melkbeurten! Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar extra uren? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Voor een aantal melkveehouderijen in Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar enthousiaste melkers die zowel doordeweeks als in het weekend volgens rooster een aantal melkbeurten op kunnen pakken. Heb jij nog niet zoveel ervaring met het melken maar zou je dit wel willen leren? Ook dan komen wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur veel ervaring. Heb je nog geen ervaring maar lijkt het je leuk om als melker aan de slag te gaan? Dan gaan wij op zoek naar een bedrijf waar je het allemaal kan gaan leren.

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar versterking!

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon dat hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 17 december met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15  

Deel deze vacature via