Vacature: Constructiebankwerker / Lasser

  • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil je deel uitmaken van een hecht team en bijdragen aan diverse constructieprojecten in de metaalindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een Constructiebankwerker / Lasser die voor onbepaalde tijd aan de slag wil bij een metaalbedrijf uit Heerenveen. 

In deze functie ben je in de praktijk voornamelijk bezig met het MIG lassen van rvs, aluminium en staal. Naast je laswerkzaamheden bied je ondersteuning bij andere werkzaamheden zoals zagen, uithappen en randwerkzaamheden. Je gaat zelfstandig of in teamverband aan de slag met verschillende constructies, variërend van enkelstuks tot kleine series. Je draagt bij aan het realiseren van projecten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en aan de specifieke wensen van onze klanten. Onze opdrachtgever stelt zich flexibel op en daarom zijn er ook mogelijkheden om andere werkzaamheden binnen het bedrijf te combineren met deze functie. Ze streven daarom altijd naar een perfecte match tussen de desbetreffende collega en de werkzaamheden. De functie is daarom afwisselend en uitdagend!

Functie-eisen

  • ervaring met MIG lassen en/of TIG Lassen;
  • tekening kunnen lezen;
  • zelfstandig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op de markt met jarenlange ervaring in verschillende segmenten in de markt.  Er wordt zowel op locatie gewerkt als in Heerenveen zelf. Ze zijn van alle markten thuis en kunnen snel schakelen. Het is een jong en innovatief bedrijf wat op zoek is naar een nieuwe medewerker die ook het visitekaartje wil zijn van onze opdrachtgever! Het team staat bekend om hun vakmanschap, precisie en klantgerichtheid.  Onze opdrachtgever is daarom enorm trots op hun medewerkers. Wil jij ook bij dit team horen?

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Er wordt gewerkt in dagdiensten. Inschaling is conform de Cao Metalelektro. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 15,- en € 17,-.

Wil jij aan de gang als Constructiebankwerker / Lasser? Solliciteer dan voor 20 december! Heb je nog vragen over de  vacature 'Constructiebankwerker / Lasser'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via