Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Allround agrarisch medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Oost-Groningen
  • Rijbewijs T
  • Vacaturenummer 102491

Over de functie

Ben jij in de oogstperiode op zoek naar een baan? Ter versterking van het team zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde agrarisch medewerker. Het is belangrijk dat je tijdens de gehele oogstperiode beschikbaar bent.

Onze opdrachtgever heeft een akkerbouwbedrijf in Oost Groningen en is op zoek naar een enthousiaste en handige medewerker die enige ervaring heeft als akkerbouwmedewerker.

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het helpen met oogsten, trekker rijden, ploegen en kop eggen. Je zult de werkzaamheden zelfstandig uit gaan uitvoeren, maar je staat er niet alleen voor!

Wil jij graag aan de slag in de oogstperiode en spreekt deze vacature jou aan, dan nodigen we jou uit op korte termijn te reageren.

Functie-eisen

Functie eisen
> affiniteit met de akkerbouw
> in het bezit van een trekker rijbewijs
> woonachtig in de omgeving van Winschoten
> geen 9 tot 17.00 uur mentaliteit
> ervaring met bovengenoemde werkzaamheden

Het salaris is conform cao Dierhouderij productiegericht volgens schaal C.

Je kunt reageren door op de knop “solliciteren” te klikken. We vragen je dit voor vrijdag 23 juni a.s. te doen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van onze vestiging. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597-591115.

Deel deze pagina via