Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Assistent accountant agrarisch

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats West-Groningen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102513

Over de functie

Ben je ambitieus en op zoek naar een nieuwe functie als assistent accountant? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste assistent accountant met kennis van de agrarische sector.

Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit samenstelwerkzaamheden, hieronder valt ook de administratieve dienstverlening. Verder bestaan de werkzaamheden uit het opstellen van aangiftes voor OB, IB en VpB. Daarnaast signaleer je knelpunten en adviseer je op deskundige wijze je cliënten.

Het betreft een regionaal accountantskantoor in West-Groningen. Het kantoor biedt onder andere maatwerk aan ondernemers in het MKB, de agrarische sector, particulieren en starters. Het klantenbestand van het accountantsbureau is divers, binnen de agrarische afdeling zijn zij werkzaam binnen de veehouderij, akkerbouw en tuinbouw. De klanten bevinden zich in de noordelijke provincies: Groningen, Drenthe, Friesland & Flevoland.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding hbo accountancy, SPD bedrijfsadministratie of een agrarische opleiding afgerond. Ben jij met een van deze opleidingen gestopt en heb je affiniteit met de agrarische sector en accountancy? Ook dan bestaan er mogelijkheden.

> je hebt bij voorkeur relevante werkervaring
> je hebt ervaring met Accountview en Audition (pré)
> je bent analytisch ingesteld en gaat voor service en kwaliteit
> je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

Wij bieden een uitdagende functie in een professioneel team met een prettige werksfeer. Daarnaast is er uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan vooral contact op met Annet Fruitema van Abiant Werving en Selectie via afruitema@abiant.nl of bel naar 050 206 00 91.

Deel deze pagina via