Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Onderhoudsmonteur elektrische installaties

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Omgeving Delfzijl
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102515

Over de functie

Heb jij een mbo 4 diploma richting elektrotechniek op zak en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn op zoek naar een echte alleskunner, een onderhoudsmonteur in elektrische installaties!

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met het geheel aan elektrische installaties op het werkterrein. Hierbij kan je denken aan het onderhoud van de warmtewisselaar en de stroomketel. Daarnaast valt klein onderhoud in de kantoren onder jouw taken. Verder ben je bezig met het bedenken en uitvoeren van verbeteringen van de elektrische installaties. Hiervoor is inzicht in de eigen werkzaamheden en proactief handelen belangrijk. Onderhoudswerkzaamheden vallen ook in het takenpakket, zoals: schilderen, timmeren, het aanleggen van een waterleiding of snoeien). Tot slot ben je inzetbaar voor andere werkzaamheden wanneer daar om gevraagd wordt. Dat kan zijn helpen bij het verladingproces of het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Het bedrijf waar je komt te werken is een opslagbedrijf in de omgeving van Delfzijl. Je komt terecht in een klein team, dus samenwerking vormt de basis. Je helpt elkaar en springt bij waar nodig. Daarnaast worden sommige werkzaamheden zelfstandig uitgevoerd.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo 4 diploma richting elektrotechniek
> ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk
> je hebt twee rechterhanden
> je bent flexibel

Je werkt in een 2 ploegendienst, variërend van 7.00 in de ochtend tot 18.00 in de avond. Indien nodig ook in de weekenden. Wij bieden een afwisselende functie en bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Meer weten?
Denk jij na het lezen van deze vacature de geschikte kandidaat te zijn? Neem dan gerust contact op met de vestiging Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze pagina via