Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Distributiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102139

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker, fulltime beschikbaar en vind je het niet erg om door de weeks elders te overnachten? Dan zoeken we jou!
Als distributiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe huisvuilcontainers. Aan de hand van een werklijst breng je registratiechips aan en neem je de oude containers in. De administratie houdt je nauwkeurig bij, belangrijk is dat je zelfstandig als in teamverband kunt werken. Omdat het werk door het hele land is zal je door de weeks elders overnachten, dit wordt natuurlijk allemaal voor je geregeld!

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het projectmatig uitzetten van huisvuilcontainers bij gemeenten door heer Nederland. Wegens toenemende drukte zijn we op zoek naar distributiemedewekers die het team komen versterken. Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> je hebt een flexibele instelling
> je bent representatief en klantvriendelijk
> je bent in bezit van rijbewijs BE
> je beschikt over een VCA basis certificaat
> je bent bereid om te overnachten
> je woont in een straal van 40 km van Joure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Joure, telefoonnummer 0513 22 70 00 of per mail infojoure@abiant.nl.

Deel deze pagina via