Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Medewerker groenvoorziening langs het spoor

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102521

Over de functie

Voor een meerjarig en uitdagend project zijn wij op zoek naar medewerkers die het groen willen onderhouden langs het spoor. Geen doorsnee werkplek maar wel een hele bijzondere. Werken op dit speciale terrein betekent dan ook vakmanschap combineren met ervaring en veiligheid.

Het werk wat jij gaat doen langs het spoor is het maaien van het gras, snoeien van bomen en bosschages en waar nodig herstel werkzaamheden aan hekwerken e.d. Om dit werk te mogen doen heb je de benodigde certificaten en enige jaren ervaring.

Onze opdrachtgever heeft het project voor meerdere jaren aangenomen en zolang bieden wij jou zekerheid. Het gaat om spoortrjecten in Drenthe en Groningen

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een gezonde en moderne organisatie met een uitstekend werkklimaat. Je gaat werken in een klein team waar collegialiteit erg belangrijk is.Binnen je team ga je voor elkaar “door ’t vuur” en houd je elkaar goed in de gaten in verband met de veiligheid.

Functie-eisen

> Je hebt minimaal MBO groen opleiding niveau 2 afgerond
> Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in het groenonderhoud
> Je hebt ervaring in het bosmaaien en snoeien
> Je bent in bezit van de certificaten bosmaaien en motorkettingzaag
>je bent in hrt bezit van VCA
> je bent in bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer
> Je bent voorzichtig en hebt oog voor veiligheid

Naast een contract biedt Abiant jou een goede beloning conform de cao van de opdrachtgever. Verder krijg je bij ons de mogelijkheid om opleidingen en/of cursussen te volgen.

Wil je meer informatie over “medewerker groenvoorziening langs het spoor” neem dan contact op met Abiant Beilen via 0593 72 80 00 of mail naar infobeilen@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze pagina via