Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Bouwkundig tekenaar AutoCAD 3D

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Noord-Groningen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102530

Over de functie

Ben jij een enthousiaste bouwkundig tekenaar, heb je minimaal 1 jaar ervaring met AutoCAD 3D tekenen en zoek je een nieuwe uitdaging met uitzicht op een vast contract? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het maken van prefab betonmallen zijn wij op zoek naar een bouwkundig AutoCAD 3D tekenaar.

Je ontwerpt uiteenlopende projecten in 3D. Hierbij kun je denken aan trappen, balkons, galerijen, maar ook andere uitdagende projecten komen aan bod. Aan de hand van jouw tekeningen wordt de freesmachine geprogrammeerd voor het maken van jouw ontwerp prefab betonmallen.

Het bedrijf biedt je goede en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vaste baan bij het bedrijf.

Functie-eisen

> minimaal mbo Bouwkunde of andere relevante opleiding
> minimaal 1 jaar ervaring als 3D tekenaar met het programma AutoCAD
> je gaat zelfstandig aan de slag, maar je kunt ook goed werken in teamverband

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat jij de persoon bent die als bouwkundig tekenaar aan de slag kan voor dit bedrijf? Solliciteer dan direct via de website of neem contact op met Abiant in Spijk, telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze pagina via