Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Agrarisch accountmanager

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Friesland
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102457

Over de functie

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je jouw passie voor de agrarische sector en jouw commerciële drive kan combineren? Lees dan snel verder.

Het bedrijf
De opdrachtgever is een internationaal bedrijf, voor de functie zijn we op zoek naar iemand die het team in Noord-Nederland kan versterken. Het bedrijf richt zich op zowel producten binnen de dierverzorging als ondersteunende agrarische producten en benodigdheden.

In deze functie ben je hét gezicht van het bedrijf in de regio Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Holland. Je stelt in samenwerking met de sales manager een gedegen accountplan op en gaat van daaruit aan de slag met het werven van nieuwe klanten. Je signaleert kansen in de markt en weet deze op pro actieve wijze te benutten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor relatiebeheer en je bent voortdurend bezig deze contacten verder uit tot bouwen tot duurzame relaties. Je bent nauw betrokken bij het gehele traject van acquisitie tot relatiebeheer en after sales. Ter uitbreiding van je netwerk vertegenwoordig je het bedrijf op beurzen en netwerkbijeenkomsten en verder geef je regelmatig producttrainingen aan (potentiele) klanten en relaties.

Wat bieden wij?
De perfecte combinatie van een commerciële rol zijn in de agrarische business. Het betreft een uiterst zelfstandige functie waarbij je ondersteunt wordt door een enthousiast team op kantoor. Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever en naast een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden bieden zij een extra bonusregeling en een premievrij pensioen.

Functie-eisen

> je hebt een mbo+/hbo werk- en denk niveau
> je hebt affiniteit met de agrarische sector
> je hebt commerciële ervaring in de buitendienst
> je bent resultaatgericht en je vindt het werken met targets een ware uitdaging
> je bent communicatief sterk
> je bent zelfstandig en representatief
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent bij voorkeur woonachtig in Friesland
> je spreekt de Friese taal

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annet Fruitema, adviseur werving & selectie, telefoonnummer 050 2060091.

Deel deze pagina via