Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Aankomend Installatiemonteur

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband werken en leren
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102040

Over de functie

Zie jij het zitten om aan de slag te gaan in de installatietechniek en werkzaam te zijn als leerling / aankomend installatiemonteur in de omgeving van Groningen?

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij bekend met airco systemen, centrale en luchtverwarming, lucht en waterbehandeling, warmtevoorziening, zonne-energie, technisch onderhoud en warmtepompsystemen? Wil jj de kennis van deze onderdelen graag verder op doen middels een BBL opleiding richting de installatietechniek? Dan is Abiant Techniek op zoek naar jou!

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en je werkt vier dagen per week samen met een ervaren vakman. Deze vakman leert jou alles op het gebied van de installatietechniek en zorgt ervoor dat jij uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan als installatiemonteur. Daarnaast ga je één dag per week naar school om je alle kennis eigen te maken.

Functie-eisen

> jij hebt een afgeronde vmbo en/of mbo niveau 1 / 2 opleiding, hebt affiniteit met techniek en beschikt over technisch inzicht
> je beschikt over de inzet en motivatie om een opleiding af te ronden en te combineren met werk binnen de installatietechniek

Je krijgt de mogelijkheid om 4 dagen per week te werken en daarnaast aan je toekomst te werken door 1 dag per week naar school te gaan.

Alles op een rij:
> BBL opleiding, 4 dagen werken, 1 dag naar school
> je werkt aan langdurige en uitdagende projecten
> Abiant Techniek helpt jou met het zoeken naar een passende opleiding en betaald graag jouw opleiding
> samenwerken en leren van echte vakmensen
> je ontvangt wekelijks salaris

Interesse? Stuur je cv met een uitgebreide motivatie om aan te tonen dat jij degene bent die wij moeten selecteren voor deze geweldige uitdaging!

Dit is een vacature voor jongeren van 18 - 27 jaar in het kader van de "Aanpak Jeugdwerkloosheid".

Deel deze pagina via