Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Chauffeur Betonmixer

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs C1E
  • Vacaturenummer 102631

Over de functie

Beschik jij als vrachtwagenchauffeur over uitstekende rijvaardigheden en ben je gewend om op krappe (bouw)locaties te manoeuvreren? Vind je het een mooie uitdaging om het vak van betonmixer chauffeur te leren en daarnaast verschillende andere taken uit te voeren op de betoncentrale? Dan komen wij graag met jou in contact.

Onze opdrachtgever Mebin levert betonmortel aan aannemers en particulieren. In talrijke projecten van groot tot klein. Voor elk bouwwerk hebben zij een passend en kwalitatief hoogwaardig product. Naast een uitgebreid standaard pakket betonmortels maakt ook een breed scala aan speciale en zelf ontwikkelde producten deel van het leveringsprogramma. Mebin heeft verspreid over het land een dertigtal moderne eigen centrales. Voor het transport van de betonmortel staan circa 180 truckmixers ter beschikking. De transportcapaciteit van de truckmixers varieert van 6 m³, 9 m³ tot 13,5 m³.

Jouw werkzaamheden zullen met name bestaan uit het rijden op de truckmixer of de pompmixer. Daarnaast zal je worden opgeleid tot mengmeester zodat je op de centrales je steentje bij kunt dragen aan de productie van betonmortel en aanverwante producten. Je gaat aan de slag op de vestigingen Groningen, Leeuwarden en Hoogeveen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
> je hebt ervaring als vrachtwagenchauffeur
> je bent in het bezit van een CE-rijbewijs, Code 95 en VCA-certificaat
> je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
> je hebt een flexibele werkhouding en bent bereid op de drie noordelijke vestigingen aan de slag te gaan
> je beschikt over goede computervaardigheid

Mebin biedt jou als marktleider in beton een afwisselende baan met volop kansen jezelf verder te ontwikkelen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele sfeer en collegialiteit. Naast een marktconform salaris wordt een pakket uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Je gaat aan de slag op basis van een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Abiant verzorgt voor Mebin de werving & selectie. Wil jij meer weten over de functie? Neem dan contact Abiant Groningen op telefoonnummer 050 5492840.

Deel deze pagina via