Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Monteur rioolaanleg

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102383

Over de functie

Ben jij monteur en heb je ervaring met het repareren en aanleggen van riool? Dan is deze fulltime baan als monteur rioolaanleg in de omgeving van Scheemda wellicht net wat voor jou!

Als monteur rioolaanleg heb je een afwisselende en technische functie. Je voert dagelijks reparaties uit en vervangt en renoveert zowel binnen- als buitenrioleringen. Als vakkracht kun jij inschatten wanneer vervanging noodzakelijk is. Alle werkzaamheden worden met hoogwaardige materialen en moderne gereedschappen en instrumenten uitgevoerd.

Je gaat werken binnen een team van gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Je gaat vaak samen met een andere collega op pad. Het is dus belangrijk dat je goed kunt samenwerken en communicatief vaardig bent.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding richting de techniek of grond-, weg- en waterbouw of je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
> je hebt technisch inzicht
> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pré)

Ben jij een gemotiveerde vakkracht en op zoek naar een (nieuwe) baan? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Abiant Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via