Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Allround medewerker veehouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Finsterwolde
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102652

Over de functie

Voor het biologisch melkveebedrijf Reinaheerd van de familie H.E. Waalkens in Finsterwolde zoeken we een enthousiaste allround agrarisch medewerker.

Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je hart ligt bij het verzorgen van koeien. Daarnaast is het wenselijk dat je beschikt over technisch inzicht. Voor jou en je gezin is er een mooie bedrijfswoning beschikbaar.

Het melkveebedrijf bestaat uit 170 melkkoeien en 130 stuks jongvee. De omvang van het bedrijf is 200 ha, waarvan 80 ha buitendijkse kwelder.

Vind jij het leuk om de koeien te voeren en te melken? Ben jij in staat de koeien te checken op hun gezondheid en kun je ze daarnaast behandelen? Ben je bereid bij te springen bij de werkzaamheden op het land? Dan nodigen we je hierbij van harte uit om te reageren op deze mooie functie.

Functie-eisen

> je hebt oog en hart voor koeien
> je bent gewend om met machines te werken
> ervaring en opleiding in de melkveehouderij
> je bent op zeer korte termijn beschikbaar
> fulltime beschikbaar

Het salaris is conform cao Dierhouderij productiegericht.

Voldoe je aan bovenstaand criteria en is deze functie precies wat je zoekt? Dan vragen we jou voor 15 september te reageren. Per mail ontvangen we graag jouw CV en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze vacature.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers van de vestiging Abiant Scheemda. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15. Ons emailadres is infoscheemda@abiant.nl

Deel deze pagina via