Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Onderhoudsmonteur elektrotechniek

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Delfzijl
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102515

Over de functie

Heb jij een opleiding richting de elektrotechniek, kun jij werken met krachtstroom, ben je handig en zoek je een leuke en afwisselende baan? Dan is vacature iets voor jou!

Voor een opslagbedrijf in de omgeving van Delfzijl zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur voor alle elektrische installaties op het terrein. Je wordt het eerste jaar volledig ingewerkt om daarna zelfstandig aan de slag te gaan.

Als elektromonteur doe je onder andere het onderhoud van de warmtewisselaar en de stoomketel. Daarnaast valt klein onderhoud van de kantoren onder jouw taken. Ook bekijk je of er verbeteringen mogelijk zijn aan de elektrische installaties en voer je deze uit. Hiervoor is inzicht in de eigen werkzaamheden en proactief handelen belangrijk.
Overige onderhoudswerkzaamheden vallen ook onder het takenpakket, zoals: schilderen, timmeren, het aanleggen van een waterleiding of snoeien. Je werkt niet alleen zelfstandig, maar ook samen in een klein team. Je helpt elkaar en springt bij waar nodig. Je kunt bijvoorbeeld worden gevraagd om je collega’s te helpen bij het verladingproces.

Functie-eisen

> mbo diploma richting elektrotechniek, installatietechniek of vergelijkbaar
> ervaring is een pre, maar niet noodzakelijk
> je hebt twee rechterhanden

Je werkt in 2 ploegendienst, variërend van 7.00 in de ochtend tot 18.00 in de avond. Indien nodig ook in de weekenden. Wij bieden een afwisselende functie en bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk jij de geschikte kandidaat te zijn of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Abiant Spijk, telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze pagina via