Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Machinist (kraanmachinist, shovelmachinist of zuigautomachinist)

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Oost-Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 101870

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Oost-Groningen zijn wij op zoek naar meerdere machinisten! Ben jij een shovelmachinist, kraanmachinist of zuigautomachinist? Werk jij nauwkeurig en ben daarnaast ook nog eens klantvriendelijk? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als machinist heb je een variërende en uitdagende baan, waarbij je ingezet kan worden op meerdere type kranen (kraanmachinist, shovelmachinist of zuigautomachinist). De werkzaamheden bestaan uit uiteenlopende opdrachten. Zo kan het zijn dat je werkzaam bent op verschillende locaties. Een belangrijk speerpunt hierbij is veiligheid. Verder ga je netjes om met de kraan en toebehoren waar je mee werkt. Binnen deze functie werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Belangrijk is dat je sociaal vaardig bent, omdat je in contact staat met collega’s en opdrachtgevers.

Waar ga je werken?
Het bedrijf is gevestigd in Oost-Groningen. Zij hebben zich gespecialiseerd op het gebied van grondverzet, ofwel in grondwerken, waterwerken en zuigtechniek. Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven specialisten.

Functie-eisen

Functie-eisen:
> je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
> je bent in het bezit van een rijbewijs B
> je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
> je hebt technisch inzicht en een probleemoplossend vermogen
> ervaring met 3D GPS is een pre, maar zeker geen vereiste

Ben jij een van de machinisten die wij zoeken? Solliciteer dan nu online. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de vestiging Scheemda op het telefoonnummer 0597 591 115.

Deel deze pagina via