Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Straatmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102206

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en ben je bekend met het straatmakers-vak? Dan zoeken wij jou!

Als straatmaker verricht je naast het reguliere straten ook de voorbereidende en bijbehorende werkzaamheden zoals het plaatsen van wegafzettingen en bebording, het verwijderen van oude bestrating, het reinigen van stenen, het uitzetten, aanbrengen, egaliseren en verdichten van het zandbed, het stellen van banden, putten en kolken en het bewerken van de bestrating met een trilplaat.

De werkzaamheden vinden zowel bij zakelijke als particuliere klanten plaats. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in het Westerkwartier, De Marne (provincie Groningen) en gemeente Noordenveld (provincie Drenthe).

Functie-eisen

Wij vragen relevante werkervaring als straatmaker met eerder genoemde werkzaamheden. Je bent representatief, bent klantvriendelijk en klantbewust ingesteld en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent daarnaast in het bezit van een geldig VCA-certificaat, rijbewijs B(E) en eigen vervoer.

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44).

Wil jij via Abiant als straatmaker aan het werk, dan komen wij graag in contact met jou.

Deel deze pagina via