Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Technisch administratief medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102817

Over de functie

Heb jij kennis van installatietechniek en ben jij administratief goed onderlegd? Voel jij je thuis is een onderneming met korte lijnen en een prettige no-nonsense werksfeer? Dan komen wij graag met jou in contact over de veelzijdige functie van technisch administratief medewerker in Groningen.

Als erkend installateur staat onze opdrachtgever met circa 25 medewerkers garant voor vakmanschap als het gaat om de aanleg en onderhoud van elektra-, verwarmings-, gas- en waterinstallaties. Daarnaast houden zij zich bezig met duurzame installatietechnieken waaronder installatie van zonnepanelen en waterpompen. Vakmanschap wordt gecombineerd met doelgerichte expertise en toepassing van de laatste technieken.

Wat ga je doen?
Als spil in het team van vier medewerkers op kantoor zorg je voor de correcte verwerking van de werkbonnen en de bijbehorende facturatie en administratie. Met jouw kennis van installatietechniek ben je daarnaast verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en het uitwerken van offertes. Je werkt nauw samen met je collega’s en je ondersteunt ze op het gebied calculatie, werkvoorbereiding en planning.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo4 werk- en denkniveau
> je hebt vaktechnische kennis van installatietechniek, dit is voor deze functie een must
> je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden, bij voorkeur in de technische branche
> je bent cijfermatig sterk en uiterst nauwkeurig
> je kunt goed prioriteren en je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden
> je werkt graag in teamverband

Wij bieden je een afwisselende functie met uitstekende voorwaarden en uitzicht op een vaste aanstelling. Je gaat aan de slag in een groeiend bedrijf dat zich kenmerkt door een prettige werksfeer. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan zien we jouw reactie graag tegemoet. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, kunt ons bereiken op tel 050 206 00 91.

Deel deze pagina via