Vacature: Leerling grondwerker/infra bbl

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband werken en leren
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 102828

Over de functie

Werk jij graag in buitenlucht en ben jij niet bang om je handen vies te maken? Dan is de sector Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) wellicht iets voor jou! Abiant is op zoek naar enthousiaste leerlingen die de BBL opleiding grondwerker/infra willen volgen.

Als vakkracht in de GWW bestaat jouw werkdag uit veel afwisseling. Zo zal je werken aan de aanleg en het onderhoud van rioleringen, wegfunderingen, bestratingen en putten.

Hoe ziet een BBL opleiding eruit?
In de wintermaanden ga jij drie dagen per week naar school. Daarnaast besteed jij gemiddeld één dag per week aan thuisstudie. Na de winter ga jij, in het kader van deze opleiding, je praktijkervaring opdoen bij een opdrachtgever van Abiant. In deze periode zal jij ongeveer één dag per drie weken naar school gaan. Abiant draagt zorg voor de leermiddelen. Daarnaast heb jij een vast contactpersoon bij Abiant die altijd bereikbaar is.

Functie-eisen

> je volgt op dit moment de opleiding, of bent voornemens om een opleiding te volgen, tot grondwerker/ infra
> je bent leergierig
> je hebt gevoel voor techniek
> je bent flexibel

Word jij enthousiast van bovenstaand verhaal en ben jij gemotiveerd om deze opleiding tot een succes te maken? Neem dan contact op met een Abiant vestiging bij jou in de buurt!

Deel deze vacature via