Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Deskundig toezichthouder asbestverwijdering

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bolsward
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 101934

Over de functie

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar je mensen begeleidt in het goed en veilig saneren van asbest? Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen de asbestsanering? Dan zoeken wij jou.

Als DTA,er bestaat je takenpakket uit het aansturen, begeleiden en controleren van DAV,ers (asbestverwijderaars) en assisteer je collega DTA,ers en DAV,ers bij alle voorkomende werkzaamheden.
Je bewaakt en ziet toe op een correcte uitvoering van de werkzaamheden en productiviteit. Je draagt zorg voor handhaving en uitvoering van de bedrijfsregels en houdt toezicht op het dragen van de juiste werkkleding. Als DTA, er instrueer je medewerkers met betrekking tot de betreffende werkzaamheden, veiligheid en milieu volgens de procedures.
Je beheert de bedrijfsauto's, materieel (zowel huur als eigen), materiaal en middelen welke ter beschikking staan bij de uitvoering van de werkzaamheden.
Je controleert ingevulde registratieformulieren van DAV, ers en legt werkplekinspecties conform VCA-richtlijnen schriftelijk vast. Daarnaast verzorg je de noodzakelijke administratie en houd je deze bij.
Je bent daarnaast flexibel inzetbaar voor werkzaamheden in andere segmenten en draait piketdiensten.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere DTA,ers (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering). Onze opdrachtgever is specialist in het verwijderen van asbesthoudende materialen en zoekt vanwege toenemende drukte meerdere DTA,ers.

Wij bieden je een prettige werkomgeving in een leuk team met een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Functie-eisen

> mbo werk- en denkniveau
> relevante werkervaring als DTA,er
> een geldig DTA-certificaat
> een geldig VCA-VOL-certificaat
> rijbewijs B(E)

Daarnaast dien je jaarlijks een fittest te ondergaan en dien je eenmalig een tweedelige online instructie te volgen.

Ben jij de ervaren DTA,er die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk online! Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Bel dan gerust naar Grietje Mink, commercieel medewerker binnendienst in Joure op het nummer 0513 22 70 00

Deel deze pagina via