Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Werkvoorbereider / planner carrosseriebouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102848

Over de functie

Voor een gerenommeerd bedrijf in Noord-Nederland dat staat voor een kwalitatief hoogwaardig maatwerk product in de carrosseriebouw voor vracht- en bestelwagens zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/planner. Let wel; een zeer veelzijdige baan!

Je bent namelijk verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en planning van de verschillende projecten en je stuurt hierbij een team van 9 vakmensen in de werkplaats aan. Als voorbereiding op een project maak je een 2D CAD-tekening in Autodesk en vanzelfsprekend sta je hierbij regelmatig in contact met de klant. Je legt projectgegevens vast en beheert de bijbehorende dossiers. Tenslotte zorg je voor het uitwerken van de werkorders ter voorbereiding op de facturatie.

Functie-eisen

We zoeken iemand met minimaal mbo4 werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over groot technisch inzicht en een sterk analytisch vermogen aangevuld met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent gedreven om samen met je collega’s steeds weer topkwaliteit conform de wensen van de klant te leveren. Uiteraard verlies je hierbij commerciële doelstellingen niet uit het oog.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie met uitzicht op een vaste aanstelling? Neem dan contact op met Annet Fruitema, tel 050 2060091.

Deel deze pagina via