Vacature: Sloper asbest

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 102869

Over de functie

Ben jij een aanpakker die secuur werkt en daarnaast ook werk ziet liggen? En ben je daarnaast een teamspeler? Wij zijn in de omgeving van Stadskanaal op zoek naar een sloper asbest!

Het bedrijf waar je gaat werken is expert op het gebied van het verwijderen van asbesthoudende materialen. Het gaat om een baan waarbij je werkt op verschillende locaties en waarbij je veel afwisseling hebt in het soort sloopwerk. Van totaalsloop tot renovatie- en kleine sloopwerken. Het opruimen van storm- en/of brandschade en het verrichten van grond- en straatwerk zijn ook werkzaamheden die bij deze functie horen. Daarom is het van belang dat jij alle soorten van sloopwerk kent en niet bang bent om vies te worden. Je verzorgt het voorwerk voor de DAV,ers die na jou aan de slag kunnen met het saneren. Naast het slopen verzorg je ook het opruimen van het sloopafval.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een rijbewijs B(E) en eigen vervoer
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> je bent woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Ben jij de sloper asbest die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze pagina via