Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Allround medewerker varkenshouderij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102880

Over de functie

Heb jij affiniteit met de varkenshouderij en ben je woonachtig in Oost-Groningen? Staat het welzijn van dieren bij jou hoog in het vaandel? Heb jij een passie voor varkens? Dan komen we graag met jou in contact.

Functieprofiel
Als allround medewerker de varkenshouderij voer je de varkens en ben je in staat om de dieren te checken op hun gezondheid. Verder behoort het begeleiden van de dieren die op transport gaan en het schoonmaken van de stallen ook tot jouw takenpakket. In samenspraak met de bedrijfsleider pak je ook andere voorkomende werkzaamheden op, zoals kleine onderhoudsklusjes.

Het betreft een fulltime functie, waarbij het kan voorkomen dat je in de weekenden werkt. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Scheemda/Stadskanaal.

Functie-eisen

> je bent woonachtig in de omgeving van Scheemda/Stadskanaal
> je hebt enige ervaring in de varkenshouderij
> je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
> zowel in een team als zelfstandig kun je goed werken
> je hebt een goede fysieke gesteldheid hebben

Salaris en arbeidsvoorwaarden
De aanstelling vindt eerst plaats voor de duur van een half jaar. Bij een positieve ontwikkeling van de markt en een gebleken geschiktheid zal het dienstverband worden voortgezet. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zal een passend salaris worden vastgesteld. Het contract zal zijn op basis van een werkweek van 38 uur.

Sollicitatie en informatie
Zie jij jezelf al aan de slag gaan als allround medewerker in de varkenshouderij? Neem dan de volgende stap! Mail je cv en motivatiebrief o.v.v. allround medewerker varkenshouderij naar infoscheemda@abiant.nl.

Wil je graag wat meer informatie? Dan kun je bellen naar de vestiging van Abiant in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze pagina via