Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Autowasstraat medewerker

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Stadskanaal
  • Rijbewijs geen
  • Vacaturenummer 102945

Over de functie

Ben jij vriendelijk en ga jij voor het beste resultaat, ook als het even tegen zit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als autowasstraat medewerker ben jij het beginpunt van de wasstraat. Jij zorgt ervoor dat alle klanten met een tevreden gevoel en een schone auto wegrijden.

Waar ben jij verantwoordelijk voor? Voordat de auto de wasstraat inrijdt spuit jij deze eerst af met een hogedrukspuit. Je beoordeelt of er nog meer voorwerk nodig is, zoals bijvoorbeeld met een borstel langs de zijspiegels of velgen. Je begeleidt klanten voor en tijdens het wasproces. Verder houd je je bezig met terreinonderhoud, zoals grasmaaien, prullenbakken legen en onkruid verdelgen. Ook signaleer je eventuele problemen in de wasstraat en geef je deze door.

Als je op zoek bent naar een bijbaan en elke zaterdag wilt werken reageer dan direct! Afhankelijk van drukte zal naar alle waarschijnlijkheid begin 2018 de vrijdag erbij komen. De werktijden zijn van 08.30 uur - 18.00 uur.

Functie-eisen

> je bent gastvrij en klantvriendelijk
> je bent in staat om zelfstandig te werken
> je bent representatief en betrouwbaar
> je kunt goed omgaan met stress
> je bent een aanpakker

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct online! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze pagina via