Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Agrarisch makelaar regio Noordwest Friesland

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats NoordWest-Friesland
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102068

Over de functie

Heb jij ondernemersbloed, affiniteit met én kennis van de agrarische sector in al zijn (vastgoed-) verschijningsvormen? Weet jij jouw respectabele, agrarische netwerk in de regio Noordwest-Friesland zo te beheren dat je aan- en verkoopkansen op het juiste moment signaleert? Voel jij aan dat deze aan-, verkoop- en emigratieprojecten jou waarschijnlijk ook gegund zullen worden? Ben jij daarnaast bereid om het eerste jaar vooral in jezelf te investeren? Lees na ‘vier keer ja’ dan vooral verder.

Jij wilt zelfstandig ondernemer worden, maar vind samenwerken en sparren met teamgenoten een welkom vertrekpunt. Jij wilt jouw eigen verkoopkoers varen, maar die zelfstandigheid vanuit de werksfeer van een hecht en ondersteunend team beleven. En als jij de SVM-NIVO opleiding hebt of bereid bent om deze te halen, dan past de functie zelfstandig ‘Agrarisch Makelaar Noordwest Friesland’ bij onze NVM –genoteerde, agrarische makelaarsorganisatie bij jou.

Functie-eisen

Wat biedt deze franchise makelaarsorganisatie jou als zelfstandig agrarisch makelaar?
> volledige ondersteuning vanuit een gerenommeerde agrarisch NVM makelaardij. Zowel vakinhoudelijk als op gebied van PR en marketing.
> een schitterend en exclusief eigen werkgebied, met zeer goede omzetpotentie!
> uitstekende (interne )opleiding en langdurige inwerkbegeleiding door ervaren collega’s.
> gezamenlijke website en PR-deelnames, inclusief mogelijkheid tot plaatsing op Funda.
> toegang tot het uitgebreide cliëntensysteem en informatie database.
> regelmatig overleg met benaderbare collega’s.
> een betrokken en behulpzame bedrijfscultuur.

Werkgebied en bedrijfscultuur
Jouw toekomstige en exclusieve werkgebied is, zoals jij ongetwijfeld zelf al weet, indrukwekkend mooi! Het strekt zich van Moddergat in Dongeradeel tot Twijzelerheide in Achtkarspelen, maar ook van Westhoek in ‘het Bild’ tot Munnikezijl in ’t Kollummerland. Een (h)eerlijk, kansrijk en veelzijdig agrarisch gebied. Je krijgt een vrije rol maar komt terecht in een zeer behulpzame, transparante bedrijfscultuur. Een hechte, ervaren club met een hele realistische, maar wel degelijk ambitieuze kijk op de agrarische wereld!

Contact
Heb jij na het lezen van dit profiel de neiging om deze ondernemerskans te pakken? Dan moet jij snel eens kennismaken met de bevlogen mensen achter deze franchiseorganisatie. Neem dan contact op met Abiant Werving en Selectie bij de Abiant Uitzendgroep. Telefoon 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via