Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Allround medewerker akkerbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Zoutkamp
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102481

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde harde werker met een passie voor de akkerbouw? Dan ben jij wellicht geknipt voor de functie van allround medewerker akkerbouw.

Als allround akkerbouwmedewerker verricht je de jaarlijks terugkerende werkzaamheden zoals ploegen, zaaien, poten, rooien, inschuren, selecteren en sorteren van diverse akkerbouwgewassen (pootgoed, uien, granen etc.). Daarnaast behoort ook klein onderhoud aan de machines tot jouw werkzaamheden.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd familiebedrijf in Noord-Groningen die met jou als nieuwe medewerker het team en haar werkzaamheden wil uitbreiden.

Functie-eisen

Je beschikt over relevante werkervaring in de akkerbouw met name in de selectie, hebt kennis van diverse akkerbouwgewassen en bent in het bezit van een geldige spuitlicentie en heftruckcertificaat.

Daarnaast
> ben je enthousiast, gemotiveerd en leergierig
> ben je flexibel inzetbaar en indien nodig bereid tot overwerken
> beschik je over goede communicatieve vaardigheden
> kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken
> en heb je (enig) technisch inzicht

Ook ben je in het bezit van rijbewijs B(E), woon je in Noord-Groningen of ben je bereid hier naartoe te verhuizen.

Het betreft een fulltime functie gedurende het hele jaar waarbij uiteindelijk een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.

Voor vragen en meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Abiant-vestiging in Leek (0594 51 99 44).

Voel jij je na het lezen van deze functie als akkerbouw medewerker aangesproken, dan zien we jouw gegevens graag tegemoet.

Deel deze pagina via