Op zoek naar werk?

Ruim aanbod uitdagende vacatures

Vacature: Servicemonteur met ambitie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Rijbewijs B
  • Vacaturenummer 102971

Over de functie

Zoek jij de afwisseling tussen een servicegerichte en werktuigbouwkundige baan? Weet jij klanten hartelijk te woord te staan en antwoord te geven op technische vragen? Dan ben jij wellicht de servicemonteur met ambitie die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een servicemonteur die graag de stap zou willen maken richting servicecoördinator. Hiervoor hoef je nog geen ervaring te hebben, maar ben je wel klantvriendelijk ingesteld. Daarnaast weet jij – door jouw ervaring als servicemonteur – antwoord te geven op technische vraagstukken.

Wat je gaat doen als (aankomend) servicecoördinator? Jij bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en afwerken van serviceopdrachten. Wanneer er serviceaanvragen binnenkomen behandel jij deze, net als alle technische vragen die bij jou terecht komen. Kortom je bent de vraagbak, zowel intern als extern bied jij hulp en ondersteuning. Verder draag je zorg voor de opdrachten die onder jouw leiding worden uitgevoerd.

Het gaat om een veelzijdige functie, waarbij het kunnen stellen van prioriteiten en om kunnen gaan met werkdruk eigenschappen zijn die je nodig hebt om deze baan goed uit te kunnen voeren.

Waar ga je werken?
Het bedrijf is gevestigd in Groningen en houdt zich met name bezig met service en onderhoud binnen de installatietechniek.
Je gaat werken in een prettige en informele werksfeer in een hecht en vakkundig team. Ook krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door aangeboden trainingen & opleidingen. Uiteraard hoort bij deze functie een goed passend salaris en de nodige voorzieningen om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.
Het gaat om een fulltime functie voor de langere periode. Een vast contract bij onze opdrachtgever op termijn valt onder de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een mbo4 opleiding afgerond
> je hebt kennis van werktuigbouwkunde middels je opleiding of door werkervaring
> je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)
> je bent in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat
> je hebt ervaring met het Office pakket (Unit4)

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf al aan de slag gaan als (aankomend) servicecoördinator? Solliciteer dan direct online! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant werving & selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via